Muştakbaba Ortaokulu

Vizyon: İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel,özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.

Misyon: Toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okullar arası Futbol Turnuvası Okullar arası Bilek Güreşi Turnuvası Okullar arası Voleybol Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı Tübitak Bilim Söyleşileri
Proje Çalışmaları: Tübitak 2204-B Teknofest
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+

WEB - https://mustakbabaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Muştakbaba Ortaokulu Zeydan Mahallesi MERKEZ BİTLİS

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Bitlis Merkezdedir.

Adres - Muştakbaba Ortaokulu Zeydan Mahallesi MERKEZ BİTLİS

Ulaşım Çarşı merkezinden 15 dakikada yürüyerek okula ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde Zeydan mahallesinde bulunmaktadır.